Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptation Island-verleidster Emma heeft bekende ex

Temptation Island gaat binnenkort al van start en het internet wordt overspoeld door allerlei weetjes over de deelnemers. Zo blijkt de ex van verleidster Emma een oude bekende van het programma te zijn. Herinner je je Marvin en Louise nog die in 2016 meededen als koppel? Emma en Marvin hebben schijnbaar ook nog een tijdje gedatet, zo vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Ze weet dus al hoe het er aan toe gaat in de villa en is van plan haar kennis slim te gebruiken.

Opnames Temptation Island VIPS gaan bijna van start

Hoewel we eerst gaan genieten van Temptation Island, starten de opnames van Temptation Island VIPS sneller van start dan je denkt. Een potentiële kandidaat deelt een bericht waarin gevraagd wordt of diegene mee wil doen. "Er komen nog wel eens vragen binnen…Dit keer of je wellicht interesse hebt om mee te werken als verleider voor Temptation Island VIPS", staat er in het bericht. Ook wordt de datum van de opnames genoemd, namelijk van 3 tot en met 23 maart. We can't wait!

André Hazes wordt vergeleken met beroemde acteur

De dag van André Hazes kan niet meer stuk. De zanger werd door een Italiaanse nieuwssite verward met niemand minder dan Brad Pitt. Op Instagram plaatst Drè een foto van het artikel waar duidelijk de naam van de acteur onder staat. "Mijn maandag kan niet meer stuk. In Italië verwarren ze mij met Brad Pitt. Zeg het al jaren thuis!" Hilarisch!

Bron: RTL Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook