Ook deze presentator moet weg bij SBS

Houdoe en bedankt!

Lees ook

SBS heeft het contract van presentator en kok Rob Geus niet verlengd. Hij werkte inmiddels achttien jaar bij SBS, maar moet nu toch iets anders zoeken. Volgens John de Mol past hij niet meer bij “het nieuwe SBS”. Dat heeft zowel Talpa als een woordvoerder van Rob vandaag bevestigd.

Contract

Het is het tweede SBS-gezicht in korte tijd die de laan uit wordt gestuurd. Ook weerman Piet Paulusma kreeg recent te horen dat zijn contract niet wordt verlengd. Hij gaat door tot januari 2020; het contract van Geus liep op 1 januari 2019 al af.

Lees ook: Piet Paulusma onthult ware reden vertrek SBS

Moddergooien

Geus is niet te spreken over de manier waarop SBS na bijna twee decennia afscheid van hem heeft genomen. “Maar hij wil niet met modder gooien”, stelt zijn woordvoerder. “John de Mol had het nieuws na zo’n periode best zelf mogen brengen in plaats van het via-via mede te delen. Aan de kijkcijfers heeft het niet gelegen.”

Rob presenteerde De Smaakpolitie, waarin hij smerige horecagelegenheden controleerde op hygiëne en veiligheid. In Red mijn vakantie! loste hij vakantiedilemma’s van kijkers op. Beide programma zouden volgens De Mol niet meer bij het “nieuwe” SBS6 passen.

Bron: BuzzE Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook