Zien: Fabiola weggestuurd bij optreden Famke Louise

Het ging er hard aan toe op social media.

Lees ook

Er gaan een hoop geruchten rond sinds Fabiola gisteren een gesprek van Famke Louise in haar Insta Stories plaatste. De blondine heeft overduidelijk een hekel aan de zangeres en besloot als kers op de taart een rap over haar te maken.

Rap

Op Instagram plaatst de Temptation Island-verleidster de rap over Famke. "Deze, deze is speciaal voor jou. Let's go! Hoge pilaar, welke pilaar? Jij wordt gebruikt en dan is het klaar. Prrr, ey, ey, ey. Jij laat je gebruiken, van binnen en van buiten. Ik heb moraal in m'n verhaal, ga viraal, ey, ey, ey. Je boy noemt je een thot. Je bent niet hot. Oooh!", is wat de blondine over Famke te zeggen heeft.

Lees ook: Wait, what: twijfelt Famke Louise aan Ronnie Flex?

Weggestuurd

Een goede vriendin van Famke, bekend als Vonneke Bonneke, schiet haar te hulp en maakt niet één, maar twee tracks over Fabiola. En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, besloot de blondine gisteren ook naar een event te gaan waar Famke Louise optrad. Niet veel later deelt Fabiola in haar Insta Stories dat ze is weggestuurd van het evenement. Famke wilde namelijk niet optreden als Fabiola er was. Autsj!

Bron: Cosmopolitan Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook