Talenten klappen uit de school over The Voice-coach Lil’ Kleine

De kandidaten van de rapper vertellen hoe hun coach nou écht is.

Lees ook

Lil' Kleine beleefde afgelopen vrijdagavond zijn allereerste liveshow als coach bij The Voice of Holland. Tijdens de blind auditions heeft hij onder andere eeuwige roem beloofd aan zijn kandidaten. Maar maakt hij zijn beloftes ook waar?

Boekje open

Kimberly, Talita en Guido werden door de coach meegenomen naar de liveshows, waar zij hem natuurlijk voor altijd dankbaar voor zullen zijn. In de nieuwste Glamour doen ze dan ook graag een boekje open over hun coach. Lil' Kleine als coach is volgens de drie namelijk in één woord: superleuk. "Hij stimuleert ons om te doen waar we goed in zijn en wat we leuk vinden. Hij helpt ons met onze uitstraling, hoe we op het podium staan, welk liedje we kunnen zingen", vertelt Guido.

Kandidaat Kimberly ziet haar coach meer als een soort vriend. "Hij bemoeit zich wel met ons, maar niet op een irritante manier. Het is een heel relaxte sfeer met elkaar", aldus de zangeres.

Lees ook: Deze The Voice-kandidaat is geëindigd op de huishoudbeurs

Geen zanger, maar rapper

Dat de nieuwe coach geen zanger maar een rapper is, vinden de drie kandidaten niet erg. "Hij coacht ons vooral op zelfverzekerheid en podiumervaring, dingen waar hij zelf veel ervaring mee heeft en veel mee heeft bereikt. Hij zorgt ervoor dat we comfortabel op het podium staan. Als hij merkt dat we zenuwachtig zijn en het even niet meer weten, komt hij echt naar ons toe om ons moed in te spreken", vertelt Talita.

Voor Kimberly is het niet de eerste keer dat ze in de liveshow van een grote talentenjacht zit. Zo werd ze in 2016 tweede bij Idols. Toch blijft het spannend, zo vertelt ze. "Alle optredens komen online, waar het voor altijd blijft staan. Je kunt het nooit meer opnieuw doen. Je krijgt maar een kans. Er hangt zoveel van af", aldus Kimberly.

Helaas was het afgelopen vrijdag einde verhaal voor Talita. Wel heeft ze enorm genoten van haar deelname en haar plek bij het team van Lil' Kleine. Enne, met haar stem is het vrijwel zeker dat we nog veel meer van haar gaan horen!

Bron: Glamour Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook