Dé opvallende make-up trend die je veel gaat zien

Glitters maken een comeback op een wel heel kleurrijke manier.

Lees ook

Glitteroogschaduw, metallic lippen, opvallende haarkleuren: vorig seizoen kwam er van alles voorbij op de catwalk. Ook dit jaar komt glitter terug, en wel op een erg extravagante manier.

Glitter en glamour

Tijdens de show van Rodarte verschenen de modellen met opvallende, glitterende ogen en lippen. Visagist James Kaliardos liet zich inspireren door old school Hollywood-musicals. Hij maakte gebruik van een hoop glitter en glamour en fascineerde daarmee het publiek.

James creëerde vijf verschillende tinten, waaronder robijn rood en barbie roze. De rest van de make-up look bleef vrij rustig waardoor de lippen en ogen nog opvallender waren.

Lees ook: Dit wil je: HEMA lanceert nieuw beautymerk

Truc

Om zo'n sparkly look zelf te maken, zijn er een paar simpele trucjes die het makkelijk maken. Ten eerste is een rolletje plakband je nieuwe beste vriend. Het is onvermijdelijk dat de glitters overal op het gezicht vallen en met een stukje plakband haal je dit gemakkelijk weg.

Dan nog een tip die ervoor zorgt dat de kleur zo intens als mogelijk is. Voordat je de glitters opplakt met een applicator, is het belangrijk eerst een oogschaduw of lipstick in dezelfde kleur als de glitters aan te brengen.

Misschien is de look voor overdag wat aan de heftige kant, maar voor een festival of feestje is het zeker een leuke trend om eens uit te proberen.

Bron: Glamour UK Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook