Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Cardi B leed aan postnatale depressie

Hoewel Cardi B na de geboorte van haar dochter Kulture door doktoren gewezen werd op een eventuele postnatale depressie, dacht de zangeres: 'dit overkomt mij niet'. En toch gebeurde het ineens. "Ik voelde me goed na de bevalling en had niet het idee dat me iets zou overkomen. Totdat ik totaal onverwacht het gevoel kreeg de hele wereld op mijn schouders mee te dragen," aldus Cardi. De 26-jarige rapper voelt zich nog steeds niet helemaal de oude en is nog zoekende naar een energie die ze had voordat ze haar kind kreeg. "Mijn lichaam is niet meer hetzelfde, ik heb de balans nog niet hervonden. Ik kan bijvoorbeeld niet meer zo goed op hakken lopen als voorheen, omdat ik het gevoel heb meer mee te sjouwen, terwijl ik dunner ben dan dat ik ooit ben geweest."

Ariana Grande boos op producer Grammy's

In een niet mis te verstane tweet heeft Ariana Grande hard uitgehaald naar Ken Ehrlich, de producer van de Grammy's. De zangeres zegt dat hij liegt over de reden waarom ze niet optreedt bij de award-show aanstaande zondag. Volgens hem 'was het voor te laat om nog iets in elkaar te zetten'. Grande legt op sociale media uit hoe de zaak volgens haar in elkaar steekt.

"Ik heb mijn mond gehouden, maar nu lieg je over me. Je weet dondersgoed dat ik binnen een dag een optreden produceer. Toen jij mijn creativiteit en zelfexpressie inbond, besloot ik om niet te komen. Ik hoop dat de show precies zo wordt als dat jij wilt. Ik heb 3 verschillende nummers voorgesteld. Het gaat hier om samenwerking, kunst, eerlijkheid. Ik wil me gesteund voelen en niet meedoen aan allerlei vervelende spelletjes. Dat is niet wat muziek voor mij is," aldus Ariana, die op veel steun van haar fans kon rekenen.

Gigi Hadid werkt hard om ouders te eren

Hoewel Gigi Hadid zich ervan bewust is dat ze uit een gezin komt dat privileges met zich meebrengt, spreekt het model tegen dat haar succesvolle carrière haar dankzij haar bekende ouders is komen aanwaaien. "Ik snap wel dat mensen dat denken. Maar omdat mijn moeder in een televisieshow zat, gaan ze er vanuit dat mijn hele jeugd vol glitter en glamour was. Het tegendeel is waar. Mijn moeder was model en kwam op haar 16e naar Amerika om te werken en geld naar haar familie in Nederland te sturen. Mijn vader was een vluchteling en heeft zichzelf vanuit het niets omhoog gewerkt. Daarom werk ik keihard om hen te eren," aldus Gigi.

Laatste nieuws

Zie ook