Wauw: eerste cover met Justin en Hailey gesprek van de dag

Maar niet alleen de foto's zijn spraakmakend, ook het interview zelf zorgt voor de nodige gespreksstof.

Lees ook

Justin and Hailey are breaking the internet! Voor het eerst schittert het pasgetrouwde koppel op de cover van een magazine. En niet zomaar een. Maar voor wie een extravagante en over the top cover verwacht; de twee hebben het juist zo au naturel mogelijk gehouden.

Blotebillengezicht

Normaal gesproken wordt Hailey Baldwin voor een shoot volop in haar en make-up gezet, maar voor de Amerikaanse Vogue kreeg het model alleen een dagcrèmetje opgesmeerd. Al maakt dat haar niet minder mooi. Integendeel zelfs!

Lees ook: Justin Bieber lanceert eigen kledingcollectie

Geen sex tot het huwelijk

Ook de rest van de foto's van Vogue's maartissue zijn prachtig en voor de newly weds een mooi aandenken voor later. Maar naast de prachtig geschoten foto's, vond er uiteraard ook een interview plaats. En hierin deed het stel een paar opmerkelijke uitspraken. Zo besloot het stel dit keer – Justin en Hailey hadden een paar jaar geleden al een relatie – geen sex tot het huwelijk te hebben en gaf Hailey toe het leven van een getrouwde vrouw best lastig te vinden.

"We zijn twee jonge mensen die nog veel moeten leren. Ik ga hier niet zitten vertellen dat het allemaal magisch is. Het zal altijd moeilijk blijven." Tsja, nobody said marriage would be easy, en dat weten Justin en Hailey maar al te goed. Al zit het met de liefde tussen de twee wel goed en zijn de twee nog steeds stapelgek op elkaar.

Bron: PopSugar Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook