Kate Middleton schittert in jurk van Nederlandse ontwerper

"Het was een heel grote verrassing", aldus de ontwerpster.

Lees ook

Ondanks dat ze de laatste tijd een beetje overruled wordt door schoonzusje Meghan Markle, weet Kate Middleton zich ook heus nog wel in de kijker te spelen met haar outfits.

Kate-effect

Kate schitterde afgelopen week in een opvallende jurk toen ze twee scholen in bezocht. En wat bleek? De groene jurk was van het modemerk Eponine London, wat van de Nederlandse ontwerper Jet Shenkman is. En zoals het Kate-effect werkt, staat Jet's telefoon nu roodgloeiend. "Het was een heel grote verrassing. Ik kreeg meteen heel veel reacties vanuit de hele wereld, met name uit Amerika", vertelt ze.

Michelle Obama en Máxima

Toch is Jet inmiddels wel wat gewend. Kate droeg eerder al twee items uit haar collectie en op de bruiloft van Harry en Meghan, droeg Harry's ex Cressida Bonas ook een jurk van Eponine London. Dat vooral de Britten gek zijn op het merk is overigens niet gek. Jet woont namelijk al 21 jaar in de Britse hoofdstad. Eerst als secretaresse bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en vanaf 2011 als modestyliste en eigenaar van het merk Eponine London.

Toch heeft Jet nog een aantal namen die ze graag in haar creaties zou willen hullen. "Michelle Obama zou ik heel leuk vinden. De kleding zou haar heel goed staan. Qua Nederlanders zou ik koningin Máxima heel graag in mijn ontwerpen willen zien."

Bron: RTL Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook