Guilty pleasure: wat je tóch wilt weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Roxeanne Hazes komt met nieuwe muziek

De zangeres laat via social media weten dat haar fans "nog eventjes geduld" moeten hebben. In het voorjaar komt namelijk haar nieuwe muziek uit. Ook kondigt ze de speeldata van haar najaarstournee aan. "Na drie tours gedaan te hebben, kan ik alleen maar zeggen dat ik jullie mis en heel veel zin heb om jullie weer te zien. Ook kan ik niet wachten om de nieuwe liedjes te laten horen en live te spelen", aldus Roxeanne.

Yaaas! Nog eventjes geduld, want nog dit voorjaar release ik EINDELIJK nieuwe muziek, maaaaaar… Na de zomer gaan mijn band en ik gelukkig weer het land in en ik hoop dat jij hier bij kunt zijn. Na 3 tours gedaan te hebben, kan ik alleen maar zeggen dat ik jullie mis en heel veel zin heb om jullie weer te zien. Ook kan ik niet wachten om de nieuwe liedjes te laten horen en live te spelen. Dus let’s go! Waar zie ik jou? 😍❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Amsterdam, Paradiso – ‪11 oktober‬ (let op: kaartjes gaan hard!) Zwolle, Hedon – ‪1 november‬ Den Haag, Paard – ‪9 november‬ Nijmegen, Doornroosje – ‪15 november‬ Rotterdam, Rotown – ‪22 november‬ Utrecht, TivoliVredenburg – ‪30 november‬ Groningen, Oosterpoort – ‪7 december‬ De kaartverkoop voor de 2019 tour is per direct van start via de zalen, check roxeannehazes.nl

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Monique deelt allereerste foto ooit gemaakt met André

André en Monique zijn inmiddels ruim vijf jaar een stel en hebben samen een prachtige zoon. Op Instagram deelt Monique haar allereerste foto samen met Dré, met een onwijs lieve tekst. "Onze allereerste foto samen. Jezus wat waren we verliefd op elkaar. Zorgeloos met elkaar. Een eenheid met elkaar", begint Monique haar verhaal. "Zo veel jaar verschillend van elkaar. Ondanks dat laatste gingen we er voor. We voelden geluk en dat was het aller belangrijkste."

Vijf jaar geleden wist het duo niet waar ze aan begonnen. "We zouden wel zien waar we belanden. Nu bijna 5 jaar verder hebben we nog steeds elkaar. Nog steeds een eenheid. Delen we samen de liefde voor onze ongelooflijk heerlijke zoon." Of de twee nog steeds gek op elkaar zijn? Ja! "De zorgen door en om elkaar zijn er nu wel, maar die hebben ons sterker gemaakt. De vlinders zijn er nog steeds. Als ik naar je kijk. Ook al wil ik je op sommige momenten wat aan doen. Die vlinders vliegen nog steeds door mijn buik en ik vind je de meest sexy man op deze aardbol. Ik houd van jou."

Zien: zó zag Fred van Leer er vroeger uit

De stylist ziet er altijd uit om door een ringetje te halen door zijn fancy stijl. Met zijn succesvolle theatertour reist hij heel Nederland door om zijn publiek van stijladvies te voorzien. Hij deelt nu op Instagram een throwback naar negentien jaar geleden, en wow: wat zag Fred er toen anders uit! De fashiongoeroe deelt op Instagram een filmpje uit het jaar 2000. “Jullie wilden beeld bij de foto van vorige week, bij deze. OMG, ik lig aan de beademing!”, grapt Fred onder het filmpje. Look-alike Genee Wij zouden Fred niet 1,2,3 hebben herkend zonder net pak en met een kaal koppie. Veel van zijn volgers vinden dat hij wel wat weg had van een jonge Wilfred Genee, wat vinden jullie?"

Bron: Beau Monde, BuzzE Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook