Touriya Haoud openhartig over relatie met rapper Jalal Oba: ‘Het is heftig’

"Hém raakt het wel"

Lees ook

Touriya Haoud en Jalal Oba zijn aan het daten en sommigen vinden dat een slecht idee. "Mij raakt het niet als mensen zeggen: ga toch weg bij Jalal."

Groots

Touriya (41) heeft onverwachts iets leuks overgehouden aan haar rol in de clip Verdwalen van Jalal Oba: de 29-jarige rapper zélf. "Touriya had hier een hotel geboekt, maar uiteindelijk is ze bij mij gebleven." Hun prille relatie werd groots opgepikt in de media.

De teneur van de berichtgeving veranderde toen het verleden van Jalal aan het licht kwam. In 2014 veroorzaakte de rapper en ondernemer onder invloed van alcohol een ongeluk, waarbij het 56-jarige slachtoffer in een coma belandde en later overleed. Jalal kreeg daar drie jaar cel voor. Eerder had hij al vastgezeten wegens betrokkenheid bij een vechtpartij. Sinds hij aan het daten is met Touriya, worden die gebeurtenissen weer benoemd. "Dat is zwaar", zegt hij. "Zeker voor de nabestaanden. Daarom heb ik besloten om niet meer over het ongeluk te praten."

Zie ook: Zo zien de zoons van Touriya Haoud er nu uit

Overwhelming

Touriya is het als actrice en model gewend om in de belangstelling te staan. Voor de rapper is dat een ander verhaal. Touriya: "Het is overwhelming voor Jalal. Ik snap dat als geen ander. Vroeger vond ik het ook heftig om kritiek te krijgen, maar na vijftien jaar in de spotlights leer je wel om je niet alles aan te trekken en niet overal op te reageren. Maar hém raakt het wel. Dat is heftig. Je krijgt de kans niet om elkaar op een leuke manier te leren kennen en het gewoon fijn te hebben, omdat je steeds bezig bent met de buitenwereld."

Maar Touriya is vol vertrouwen: "Als hij die kans krijgt, kan hij tonen dat hij een lieve jongen is."

Het hele verhaal lees je in de Grazia die nu in de winkel ligt.

Update: Inmiddels is de relatie over. Daar lees je hier meer over.

Lees ook: Touriya haalt hard uit naar Sylvie Meis

Laatste nieuws

Zie ook