Exclusief voor Grazia-lezeressen: gratis scrunchie van My Jewellery

Wees snel!

Grazia-lezeressen, opgelet! We hebben een leuk cadeautje voor je. Grazia geeft namelijk scrunchies van My Jewellery weg.

Maak van elke hairdo een feest door je lokken op te leuken met een toffe scrunchie. Wacht niet te lang, pak die voucher in de Grazia die nu in de winkel ligt en rush to the store!

Hoe werkt het?

Verzilver de code die je in de nieuwe Grazia vindt op www.my-jewellery.com/mjgrazia en ontvang per e-mail een voucher om jouw gratis scrunchie op te halen in een van de Boutiques.

VOORWAARDEN: Vul de unieke code in op www.my-jewellery.com/mjgrazia om een voucher te ontvangen via de mail. Deze e-mailvoucher is enkel in te leveren bij een van de My Jewellery Boutiques. Niet inwisselbaar voor contanten. Eén voucher is inwisselbaar voor één scrunchie. Zolang

de voorraad strekt. Actie loopt t/m 27 februari 2019. Op=op. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Alleen originele vouchers zullen worden geaccepteerd. Maximaal één voucher per persoon, dit wordt gecheckt aan de hand van een unieke barcode op de voucher.

Meer info: www.my-jewellery.com/mjgraziavoorwaarden

Laatste nieuws