Guilty pleasure: wat je tóch wilt weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Nicolette van Dam krijgt enorme bos rozen

Afgelopen weekend vierden Nicolette van Dam en haar man Bas Smit de liefde, want de twee zijn al twaalf jaar happy together. Dit moest natuurlijk gevierd worden, dat vond manlief ook. Hij gaf een enorme bos rozen aan de presentatrice. Op Instagram is te zien hoe Nicolette de bos omhoog probeert te houden. "Zo vieren wij de liefde! Nic hele avond in de keuken bloemschikken, zodat ik lekker languit op de bank kan zappen", schrijft haar man. Heerlijk hoe die twee elkaar lief hebben en ook nog over een dosis humor bezitten!

Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé verassen zoon(tje) Sem

De zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, Sem van Dijk, blies gisteren maar liefst zestien kaarsjes uit. Tijdens een Sweet Sixteen hoor je natuurlijk ook een top cadeau te krijgen. Sem wilde graag een scooter, maar zijn ouders vonden dat geen goed plan. "Het is niet de vraag of je valt, maar wanneer je valt", zegt Wendy tegen haar zoon. Het leek de tiener dan wél een goed plan om iets te vragen dat op vier wielen rijdt en dit wilden zijn trotse ouders dan ook graag waarmaken. Sem werd geblinddoekt naar buiten geleid en zijn reactie op zijn toffe cadeau is té leuk om te zien!

Speeddaten met Angela Groothuizen in de tram

Afgelopen zondag was het voor verschillende tramreizigers een aangename verassing door wie zijn verwelkomd werden. Niemand minder dat Angela Groothuizen reed met een speciale tram door Amsterdam. De love tram was geheel ingericht met ballonnen. De actie was niet alleen bedoeld om liefde te vinden, maar ook om eenzaamheid tegen te gaan. Vervoersorganisatie GVB en Resto van Harte zijn de bedenkers van het concept. Beiden wilde graag bijdragen aan de verbinding van de stad én de strijd tegen eenzaamheid tegen te gaan.

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard, AD Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook