Dit is ‘em: de tas die alle influencers nu hebben

Love!

Influencers en modemeisjes delen massaal prachtige kiekjes van leuke outfits, mooie locaties, lekker eten en ga zo maar door. Een grote inspiratiebron voor velen en daarom vliegen de tassen van het merk Núnoo nu massaal over de toonbank.

Perfecte tas

De zoektocht naar de perfecte tas blijft een eeuwige struggle. Hoewel het ene model precies bij jou past, is de kleur van die andere tas weer leuker. Toch is het mogelijk om in een wereld met perfecte tassen te belanden. En de kans is groot dat je daar op Instagram al een glimp van op hebt gevangen… Elke influencer heeft op dit moment namelijk een tas van het merk Núnoo en zo gek is dat niet, want ze zijn helemaal Insta-proof.

Lees ook: OMG: er is nu ook een Crocs-fanny pack

Fashionable

Onder anderen bij Xenia Adonts, Claartje Rose, Lizzy Perridon en Lizzy van der Ligt werd het fashionable tassenmerk gespot. Van schattige stippen tot panterprint en van oudroze tot transparant. Geloof ons, de webshop wil je in één keer leeg shoppen. Extra fijn dus dat de tassen je ook nog eens geen rib uit je lijf kosten. De perfecte tas voor een schappelijke prijs, that's how we like it.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws