doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

O my: meisje ziet ontharingscrème aan voor shampoo

Oh no!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
O my: meisje ziet ontharingscrème aan voor shampoo

Twitteraar Kayla Connors uit het Amerikaanse Massachusetts kwam niet meer bij van het lachen toen ze erachter kwam wat haar kleine zusje had gedaan. De arme meid zag ontharingscrème aan voor shampoo. Oops!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Viral

Les van de dag: check eerst altijd het label! Het meisje, wiens naam onbekend is, kijkt erg betreurd de camera in met haar kale koppie. “Er is maar één persoon die Nair aan zou zien als shampoo en dat is mijn zus”, schrijft ze onder de foto. Het ongelukkige beeld ging binnen no time viral; hij werd meer dan 70.000 keer retweet.

Lees ook: OMG: zag jij dit awkward moment tijdens The Voice of Holland?

Echt of nep?

Toch zetten een aantal mensen vraagtekens bij de echtheid van het beeld. “Photoshop!!!!”, “Zo slecht gefotoshopt, kijk maar naar die haarlijn” en “Ze heeft gewoon gebruik gemaakt van de app Bald booth”, leest het in de reacties. Ook zou het meisje al kunnen ruiken dat ze geen shampoo in handen had. “Ja sorry, zo snel werkt het heus niet hoor en het ruikt zo vies dat je wel erg dom moet zijn om dit te verwarren met shampoo.” Bekijk de sneue doch hilarische foto hieronder.

Bron: Mirror.uk Beeld: Twitter, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');