Vrouw laat tijdens stappen een wel heel bizarre tattoo zetten

Gelukkig kon haar vriendje er om lachen.

Lees ook

Leah Jade Price ging een avondje op stap met haar vriendinnen tijdens een vakantie op Cyprus en had het daar iets te gezellig. Het 19-jarige meisje was die avond namelijk straalbezopen. Op dat moment had ze het misschien erg naar haar zin, maar de volgende ochtend deed ze een schokkende ontdekking…

Lievelingsrestaurant

Voordat ze met haar vriendinnen ging feesten, belde Leah nog even met haar vriendje. De twee hadden het over hun lievelingsrestaurant, genaamd Leigh Tandoori, waar ze soms wel vijf keer in de week gingen eten. Iedereen maakt er grappen over en we staan er dan ook om bekend”, vertelt ze aan Metro UK. Maar dat gesprek had ze achteraf gezien beter niet kunnen voeren.

Lees ook: Doktoren doen bizarre ontdekking in maag van vrouw

Grapje

Hij daagde haar namelijk uit om de naam van het restaurant op haar lichaam te laten tatoeëren. Hij bedoelde het natuurlijk als een grapje. Maar toen ze die avond dronken naar huis liep, besloot ze het ook echt te doen.

"Ik was zo dronken dat ik schijnbaar iedereen in de tattooshop heb moeten vragen hoe je tandoori spelt”, vertelt Leah. Toen ze de volgende ochtend wakker werd, had ze niets door. Pas toen ze haar telefoon checkte, kwam ze erachter dat ze een hele bijzondere tatoeage op haar heup had. "Ik las alle reacties op Facebook en schrok me rot.”

Het vriendje van Leah vond de actie hilarisch, maar haar vader wist niet wat hij tegen zijn dochter moest zeggen. "Ik ben op dit moment allerlei manieren aan het bedenken hoe ik de tatoeage kan laten verwijderen, maar wie weet krijg ik wel gratis eten!” Gelukkig wordt het voor haar pas echt een probleem als haar relatie op de klippen loopt.

Enne, ze heeft nog iets tegoed. Haar lover beloofde die avond namelijk ‘chicken vindaloo’ te laten tatoeëren, maar dat heeft hij nog niet gedaan.

Bron: Metro UK, Beeld: Facebook

Laatste nieuws

Zie ook