Dit is zonder twijfel de gemeenste Valentijnsdag-prank ever

O my...

Lees ook

Menig vrouw droomt van een geweldig en vooral romantisch huwelijksaanzoek, zo ook Jenny uit Southampton. Toen haar vriend speciaal voor Valentijnsdag, voor haar op één knie ging, kon ze haar tranen amper bedwingen. Niet wetende wat hij echt van plan was.

Will you…

Toen de 22-jarige Brad Holmes samen met zijn vriendin op de bank zat, was alles nog koek en ei. Enkele minuten later was daar niets meer van over. Hij liep naar een kastje toe en zette zijn smartphone stiekem neer met de videocamera aan.

"Wat doe je? Waarom ben je aan het opnemen?" vraagt zijn vriendin. Brad antwoordt dat hij zenuwachtig is en vraagt of ze naar hem toe wil komen. Als Jenny bij hem is, gaat hij op één knie en vraagt om haar hand. "Je weet dat jij mij de gelukkigste man op aarde maakt. Ik tril helemaal en hou heel veel van je. Ik wil je wat vragen", zegt hij, terwijl hij een wit doosje pakt. Hij opent hem en dan… "Wil je voor mij een kopje thee zetten?", vraagt hij.

Lees ook: Zo lang is een koppel gemiddeld samen voor ze trouwen

Eind goed, al goed

Aan Daily Mail vertelt Jenny dat ze hem na een minuut of twintig had vergeven en nog thee voor hem had gemaakt ook. "Ik zat in mijn pyjama op de bank. Stiekem ben ik blij dat ik niet op deze manier ten huwelijk ben gevraagd. Niet om ondankbaar over te komen hoor, maar toch", laat ze weten. Brad en Jenny zijn pas een half jaar bij elkaar, maar weten nu al dat het meant to be is. Zo heeft Brad haar beloofd in de toekomst een aanzoek te doen. En dan wel een echte.

Bron: Dailymail.co.uk, Beeld: YouTube, iStock

Laatste nieuws

Zie ook