Winning wednesday: Lelo Tiani Amber Rose Gold couples massager t.w.v. €159

It's Wednesday, winning Wednesday! 

Lees ook

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week maak je kans op een Lelo Tiani Amber Rose Gold couples massager t.w.v. €159.

Experimenteren

Het is morgen Valentijnsdag, dus een beetje extra experimenteren in bed mag best. Of het nou alleen of samen is. Maar dan wel in stijl natuurlijk!

LELO is wereldwijd het toonaangevende merk van intieme slaapkameraccessoires. En dan hebben we het niet over goedkope dildo's die na één keer gebruik uit elkaar vallen, maar over kwalitatieve, luxe speeltjes. LELO heeft de handen ineen geslagen met niemand minder dan feminist, model en actrice Amber Rose, met als resultaat de TIANI™ Amber Rose Gold couples massager.

Amber Rose Gold

Deze speciale editie wordt door vrouwen inwendig gedragen tijdens het vrijen, wat zorgt voor optimaal plezier voor zowel jou als je lover. Door de 8 verschillende instellingen van de roségouden vibrator, blijft het iedere keer weer leuk. Enne, hij is ook op afstand bestuurbaar door middel van exclusieve SenseMotion™ technologie, wat het extra spannend maakt, zodra je lief even de kamer verlaat…

Het kleine siliconen speeltje is ook vrij klein, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen; zelfs in je handtas 😉

Win, win, win!

Wil jij de dag van de liefde goed beginnen? Vul dan onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

@MailAndWin(hcgJzuSUGo)

Voorwaarden: deze actie loopt tot 20 februari 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook