Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Justin Bieber in behandeling voor depressie'

Het gaat niet zo lekker met Justin Bieber. De zanger laat zich behandelen voor een depressie. Dat beweren althans ingewijden in het Amerikaanse tijdschrift People. "Justin lijkt zo down en moe. Hij heeft het behoorlijk lastig." Volgens ingewijden heeft de mentale staat van de 24-jarige Justin niets te maken met zijn huwelijk met Hailey Baldwin. "Hij is erg gelukkig getrouwd. Het is iets anders waar hij mee worstelt", zegt een ingewijde. "Hij krijgt goede hulp en is in behandeling. Hij lijkt er vertrouwen in te hebben dat het gauw weer beter gaat."

'Blue Ivy is de baas in huize Carter'

Haar ouders Beyoncé en Jay Z mogen dan een paar van de grootste artiesten ter wereld zijn, maar daar lijkt dochter Blue Ivy allerminst van onder de indruk te zijn. Volgens Tina Knowles Lawson, de moeder van Beyoncé en oma van Blue Ivy, is het oudste kind van de Carters 'absoluut de koningin thuis'. Dat vertelde ze aan een journalist tijdens het National Cares Mentoring Movement evenement.

Kim Kardashian aangeklaagd om emoji's

Kim Kardashian heeft een aanklacht aan haar broek hangen vanwege haar eigen emoji-serie. De realityster ontwierp de zogeheten Kimoji's samen met een ontwikkelaar maar zij trok zich op het laatste moment terug om de smiley-reeks vervolgens wel uit te brengen. Hij eist 100 miljoen dollar aan misgelopen opbrengsten.

Laatste nieuws

Zie ook