Deze man heeft een hele lange en bizarre lijst aan eisen voor zijn droomvrouw

Het houdt maar niet op!

Lees ook

Iedereen heeft wel een lijstje met eigenschappen waarvan je graag zou willen dat je partner aan voldoet. Hoewel de één kieskeuriger is dan de ander, haalt deze 35-jarige man uit Australië wel de top. Zijn wenslijstje is wel heel bizar en absurd.

Wensenlijst

Een bizarre dating-advertentie schoot bij een hoop vrouwen in het verkeerde keelgat. De man heeft een behoorlijk lijstje aan wensen waar zijn toekomstige vrouw aan moet voldoen en dat gaat wel heel ver. Zo mag zijn vriendin niet ouder zijn dan 23, moet ze precies 47 kilo wegen en mag ze niet langer zijn dan 1.55 meter. Daarnaast moet ze fanatiek sporten, blank zijn of een klein beetje gekleurd.

Lees ook: Ouch! Vrouw vindt lijst met voor- en nadelen die haar crush over haar schreef

Minimaal cup C

Maar dat was nog lang niet alles. Zijn droomvrouw moet een vaste baan hebben en een redelijk nieuwe auto voor de deur hebben staan. Hij had ook nog een aantal eisen over de va-jay-jay van een vrouw, moet ze minimaal cup C hebben en 'goedkope' tattoos en piercings in haar gezicht zijn een no-go. Uhm… who's still there?

Dacht je dat dit het was? Dan heb je het mis. Zijn lijstje wordt nog langer. Een goede persoonlijk is ook een must, net als gevoel voor humor. Opscheppen hoef je bij hem niet te doen en maak ook nooit ruzie over 'niks.' Dan hebben we het nog even over exen. Exen van zijn toekomstige vrouw mag hij niet kennen en mogen niet in de buurt wonen.

Ondanks zijn lijstje behoorlijk lang is, is hij over zijn deel in de relatie kort. Ze mag niet boos worden als hij soms het hele weekend niet thuis komt. Ai, dit lijstje klinkt als alles waar wij vrouwen niet bepaald op zitten te wachten. Veel vrouwen reageren dan ook met "Wat een idioot" en "Ik begrijp wel waarom hij op z’n 35e nog single is." Of deze Australiër ooit zijn geschikte partner nog gaat vinden, is nog maar de vraag.

Bron: Telegraaf Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook