EOTBDD Brody doet shocking boekje open over verleden

"Ik kocht een sixpack bier in de ochtend en die dronk ik op."

Lees ook

Ex On The BeachBrody doet in Club Hub een shocking boekje open over zijn verleden. Hoewel hij al eerder opbiechtte een typetje gespeeld te hebben tijdens het programma, zit er wel meer achter het hectische leven van de 27-jarige.

Straatjongen

Brody heeft een pittig verleden achter de rug. Hij groeide op in een pleeggezin en ging op zijn zeventiende al het huis uit. Hij belandde in Groningen, maar deed niet veel meer dan drinken en muziek luisteren. Hij zat niet meer op school en spendeerde de dagen vooral door op staat. "Ik kocht een sixpack bier in de ochtend en die dronk ik op. Ik zat niet op school, dus ik zat gewoon op een bankje. Ik kocht voor €4 een goedkope fles prosecco en rond een uur of twee was ik zo zat, dan ging ik slapen en kocht ik weer een prosecco."

Lees ook: Zien: Michella Kox deelt foto uit oude doos van EOTBDD's Brody

Hulpgroep

De Ex On The Beach-deelnemer dronk vooral om dingen te vergeten. "Ik praatte met niemand in die tijd. Het was niet meer houdbaar om zo door te gaan. Op zo’n leeftijd al aan de drank zitten, dan moet je wel wat veranderen." Hij kon op dat moment niet terecht bij een afkickkliniek, omdat hij daar te jong voor was. Daarom kwam Brody terecht bij een hulpgroep om zijn leven weer op de rit te krijgen.

Ook al is hij wel een beetje 'loco loco', zoals hij zelf zou zeggen, het gaat inmiddels stukken beter met de bad boy.

Bron: RTL Beeld: Temptation Island, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook