Kjeld Nuis en ex-vriendin Jill reageren op breuk

Ze reageren beiden op alle geruchten van de afgelopen weken.

Lees ook

Net voor de feestdagen maakten Kjeld Nuis en zijn vriendin Jill bekend niet meer bij elkaar te zijn. Over wat er precies tussen de twee gebeurd zou zijn, wilden de twee ex-geliefdes toen niet kwijt. Sindsdien draait de geruchtenmolen op volle toeren, waardoor de schaatser nu besluit te reageren op alle ophef. Maar of zijn ex-vriendin daar zo blij mee is…

Scheve schaats rijden

Onlangs kwam er naar buiten dat Kjeld het wel erg goed zou kunnen vinden met de 19-jarige schaatser Joy Beune. Iets wat volgens de schaatser zelf complete onzin is. Hij is namelijk gewoon single, zo vertelt hij aan RTL Boulevard. "Joy is gewoon en hele leuke ploeggenoot waar ik het goed mee kan vinden."

Lees ook: Opmerking schaatser Kjeld Nuis na winnen goud gaat viral

Reden breuk en privacy zoon

Jill is alle roddels die de media naar buiten brengt inmiddels spuugzat. En dat laat ze weten ook. Helemaal omdat ze naar eigen zeggen zelf niet eens weet waarom het over is tussen haar en Kjeld. "Ik heb mij uit de media willen houden maar het blijft maar op mij afkomen en op deze manier krijgt mijn gezin geen rust. De breuk kwam erg plots. Voor mij blijft het gissen wat de reden is en dat is erg zwaar. Dat de media blijft zoeken naar een reden vind ik begrijpelijk maar absoluut niet oké op wat voor manier dit gebeurt."

Maar waar haar het nog het meest om gaat, is de privacy van hun tweejarige zoontje Jax. "Ik vind het vreselijk voor Jax dat hij dit later gaat lezen en nog erger en onacceptabel dat de roddelbladen zijn foto's gebruiken. Ik vind daarom wel dat Kjeld de verantwoordelijkheid mag nemen om ons maar vooral Jax te beschermen hier tegen, zodat dit stopt. Ik hoop dat alle speculaties ophouden en onze privacy verder gerespecteerd wordt."

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook