Kim Kardashian vertelt voor het eerst verhaal achter gesloten ketting

No way!

Lees ook

Afgelopen maandag postte Kim Kardashian een paparazzi foto op haar Instagram account. Ze blikte terug op de brute beroving in Parijs in 2016 én vertelt dat de rovers een belangrijke ketting van haar per ongeluk hebben laten vallen.

Ketting

De realityster was op het moment van de roof alleen in haar appartement in Parijs. Ze werd door de dieven bruut vastgebonden en in de badkamer opgesloten. Ondertussen werden haar dure sieraden meegenomen. Ook een ketting die voor haar erg speciaal is. Voor het eerst deelt ze waarom het sieraad zo bijzonder is voor haar.

Lees ook: Kim Kardashian deelt foto's van huidziekte

Sentimenteel

"Throwback naar 2007. Dus de ketting die ik hier om heb is een diamanten kruis van Jacob en dit is het sieraad dat ik kocht van mijn allereerste salaris", schrijft de realityster. "Toen ik beroofd werd, werd dit ook van mij afgenomen. Echter, op de weg naar buiten lieten de overvallers een sieraard vallen en dat was dit kettinkje. Het is erg sentimenteel voor mij. Wilde dit gewoon even met jullie delen", aldus Kim.

Hoewel de dieven er uiteindelijk dus niet met haar ketting vandoor gingen, hebben ze uiteindelijk wel een slordige 11 miljoen dollar aan andere sieraderen gesloten. Inclusief haar verlovingsring van hubby Kanye West.

Bron: ET Online Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook