Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lil' Kleine trouwt op Ibiza

Lil' Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes geven elkaar op Ibiza het jawoord. Dat bevestigt Jamie in RTL Boulevard. Op het Spaanse eiland ging de rapper vorig jaar op zijn knieën. Het huwelijk vindt volgend jaar plaats.

Het koppel verwacht een kindje. Van zwangerschapskwaaltjes als vreetbuien heeft Jamie nauwelijks last. "Het gaat goed." Wel was ze in het begin van de zwangerschap erg misselijk. "Maar nu heb ik mijn energie terug."

Cardi B kondigt single met Bruno Mars aan

Hoewel ze eerder deze week haar Instagram-account nog offline haalde vanwege de vele negatieve comments die ze kreeg, heeft Cardi B haar comeback op het sociale medium alweer gemaakt. En met groot nieuws: aanstaande vrijdag verschijnt de single die ze samen met Bruno Mars heeft gemaakt.

'Huwelijk' Justin en Hailey weer uitgesteld

Hoewel ze elkaar in september al het officiële ja-woord gaven, wilden Justin en Hailey Bieber dat graag nog eens overdoen met hun familie en vrienden erbij. Maar vanwege de huidige mentale toestand van de zanger is dat voorlopig op lange baan geschoven. "Ze krijgen hun grote dag echt nog wel, maar Justin is nu gefocust op zijn herstel en heeft daar tijd voor nodig. Hailey steunt hem daar volledig in, waarvoor hij erg dankbaar is. Zonder haar zou hij dit allemaal niet kunnen," aldus een bron.

Laatste nieuws

Zie ook