19-jarige student uit Brabant ontvoerd en beroofd

“Er schieten duizend dingen door je hoofd. Dat je in elkaar geslagen kunt worden, of erger natuurlijk", vertelt hij.

Alsof-ie midden in een of andere enge film was beland, zo voelde het incident voor de Heesche Max Bongers. De 19-jarige werd zondagavond van zijn fiets getrokken en in een busje gegooid. "Ik hoorde ineens drie stappen achter mij en voelde ineens een hand om mijn nek heen glijden."

Keel dichtgeknepen

De schrik zat en zit er eigenlijk nog steeds goed in bij Max. Toen zijn keel werd dichtgeknepen en hij in het busje op de grond werd gegooid, wist de 19-jarige niet wat hem zou overkomen en of hij het er leven vanaf zou brengen.

Lees ook: Rose Bertram: 'Ik was bij Kim geweest op de avond van de overval'

Paniek

Al snel ontdekt Max waar het de overvallers omgaat: zijn telefoon én pinpas. Bij een pinautomaat pinnen de jongens 250 euro van zijn rekening. Max wordt vervolgens niet gelijk vrijgelaten en ligt nog altijd plat op zijn buik op de grond in het busje. “Er schieten duizend dingen door je hoofd. Dat je in elkaar geslagen kunt worden, of erger natuurlijk.”

Max wordt vervolgens kilometers verderop uit het busje gegooid, waar de politie zich even later over hem ontfermt. "Ik was helemaal over de toeren toen de politie aankwam."

Op dit moment wordt er volop onderzoek gedaan naar de daders en wat er precies allemaal is gebeurd.

Bron: Show Beeld: iStock

Laatste nieuws