We like: dit handige fashion item is weer hot

Modemeisjes zijn er dol op!

Lees ook

Volgens de laatste modetrends gaan alle modemeisjes de overall weer uit de kast trekken. Dit fashion item is komend seizoen namelijk weer helemaal in!

Classy en elegant

Op de catwalk maakt de overall dit jaar zijn comeback. Het item verscheen in allerlei kleuren, vormen, verschillende stoffen en creaties. Het moge duidelijk zijn: een hoop ontwerpers en fashionista's zijn groot fan van de trend.

De overall is rechtstreeks van het platteland naar de catwalk komen overwaaien, en is naast super fashionable ook nog eens enorm handig. We mean, je hoeft niet meer uren naar een leuke top voor op die ene broek te zoeken.

Lees ook: Dé opvallende make-up trend die je veel gaat zien

Mannelijke stijl

Modeontwerpster Nikkie Plessen vertelde eerder deze week bij RTL Boulevard enthousiast over de hippe trend. "Wat we heel erg zien, is dat het hele vrouwelijk een beetje verdwijnt en iedereen graag naar dat mannelijke wil", begint ze haar verhaal. Om de overall toch een vrouwelijke touch te geven, kun je hem volgens de mode-ontwerpster combineren met een mooi ceintuur of hoge hakken. Kortom: de overall mag dit jaar niet in je garderobe ontbreken!

Bron: RTL Beeld: RTL, BSR

Laatste nieuws

Zie ook