Anna Nooshin onthult waarom ze van de radar verdween en ‘zo veranderd is’

Een openhartig en eerlijke video

Lees ook

In de life update van Anna Nooshin op Youtube vertelt ze openhartig over haar nieuwe relatie, heftige tijd en waarom ze zo veranderd is. Anna is back in business en besloot alles op tafel te gooien voor haar volgers.

Missing in action

Anna was tot grote teleurstelling van haar volgers een tijdje missing in action op Youtube. Vooral haar persoonlijke leven werd gemist. Daar geeft ze nu voor het eerst uitleg over.

"Het komt eigenlijk door alle omstandigheiden bij elkaar. Het begon toen mijn stiefvader Ed overleed. Toen was ik heel erg van de kaart. Ik vond het toen moeilijk om vrolijk door te gaan vloggen. Kort daarna is het met Danny uitgegaan. Die gebeurtenissen vond ik zo heftig, dat ik even niet meer de wil en de drive kon vinden om persoonlijke content te maken op YouTube."

Maar dat niet alleen, ook de negatieve comments op YouTube en geruchten in de media speelden mee. "Ik merk gewoon dat sinds mijn vorige relatie over is, dingen heel erg uit context worden gehaald. Ik vond hetgewoon te moeilijk om elke keer weer geconfronteerd te moeten worden met roddels die helemaal niet waar waren", vertelt ze. "Het was een fase waar ik zelf doorheen moest en waarvan ik het heel moeilijk vond om dat publiekelijk te doen. Alles wat ik kon doen om mezelf te beschermen heb ik toen gedaan."

Lees ook: Anna Nooshin geeft uniek kijkje in haar nieuwe huis

Nieuwe relatie

Volgers vinden dat Anne is veranderd en missen haar oude leven. "Je moet beseffen dat ik dit werk al best lang doe, dus het is ook niet heel gek als je door de jaren heen verandert. Je kan niet honderd jaar dezelfde persoon blijven. Ik hou van verandering en beweging in het leven."

Ook haar nieuwe relatie heeft daar volgens kijkers aan bijgedragen, vooral omdat Anne het erg voor zichzelf hield. Ze snapt dan ook best dat er roddels ontstaan, als ze niks vertelt. En dus doet ze nu wel een boekje open over haar break-up met Danny en haar nieuwe vlam Nessim.

Dat ze zo snel weer verliefd zo worden, had ze zelf ook niet verwacht. "We leerden elkaar kennen via een gezamenlijke vriend. Eigenlijk hebben we elkaar zakelijk ontmoet, want we zouden eerst misschien samen gaan werken voor een project, maar dat ging uiteindelijk niet door. Het is dus niet met de intentie geweest dat het misschien wel iets kon worden. Dat overdonderde mij ook", vertelt ze. "Ik ontmoette hem en ik ben gewoon verliefd geworden. Daar kun je niet voor kiezen, het was nou eenmaal zo. Ik voel een mega fijne match, we zijn heel happy samen."

Of Nessim al in het spel was voor de break up met Danny? "Dat vind ik echt zo'n absurde vraag. Nee, tuurlijk niet. Dat heeft er niks meer te maken dat het uit is gegaan tussen Danny en mij", antwoordt ze.

Lees ook: Anna Nooshin deelt nooit eerder vertoonde foto's

Spraakmakende tattoo

De lovebirds zette al vrij snel een tattoo met elkaars initialen en daar werd geschokt op gereageerd. "Het was niet helemaal de bedoeling dat het naar buiten kwam, maar dat is in een hele impulsieve bui in New York gebeurd. Het was om twee uur 's nachts en toen heeft de tatoeëerder foto's gemaakt en die geplaatst", legt ze uit. "Ik snap best dat het niet iets is wat iedereen zou doen, maar voor ons was het eigenlijk een hele normale beslissing. Voor ons voelde het gewoon goed."

Benieuwd naar de rest? Bekijk de openhartige video hieronder.

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook