Kijkers in shock na eerste aflevering Temptation Island

Holy moly!

Lees ook

Gooi een groep hitsige vrijgezellen met flink wat alcohol in een ultraluxe resort op Thailand, voeg daar vier koppels aan toe en je hebt dé ingrediënten voor een spraakmakend seizoen van Temptation Island. En spraakmakend is het seizoen nú al.

Oh my…

Gisteravond was het zover: de eerste twee afleveringen van Temptation Island. Voor Videoland-gebruikers zelfs drie. Hét gesprek van de avond was Laura, die samen met haar vriend Roger het verleidingsavontuur aan is gegaan. Awkward is het juiste woord voor de blondine die er totaal geen zin in leek te hebben. Vrij schokkend vinden kijkers, die bijna met plaatsvervangende schaamte thuis op de bank zaten, aangezien ze zich zelf heeft opgegeven. Haar eerste date met Maxime verliep op zijn zachtst gezegd vrij stroef, maar ook in de volgende twee afleveringen kwam Laura niet los. En dat viel ook Twitter-gebruikers op.

Maar, er waren nog veel meer opvallende momenten om van te smullen. Zo was het niet te missen dat Laura van top tot teen pijnlijk verbrand was. En dat op de eerste dag…

Laura was niet de enige die er als kreeft bij liep. Ook Sidney, die maar al te graag met zijn spieren in mouwloze shirts pronkt, had er goed aan gedaan om zich in te smeren met factor 50.

De ietwat jaloerse Milou deed een heftige onthulling: haar vriend Heikki controleren is voor haar dagelijkse kost. Ze checkt regelmatig zijn telefoon: naar wie hij berichten stuurt, welke foto's hij liked via Instagram en zijn zoekgeschiedenis. Toen bekend werd dat een oude vriendin uit Heikki's tienerjaren (Kimberly) als vrijgezel bij hem in het huis zit, kreeg de arme schat bijna een zenuwinzinking. Opvallend is dat Milou zelf wel meteen de bloemetjes buiten zet.

De speeddates van Ricardo waren wel heel… Speedy.

Laatste nieuws

Zie ook