Schrijft The voice of Holland vanavond geschiedenis?

Spannend!

Lees ook

Het wordt vanavond een spannende uitzending van The Voice of Holland. De show zou namelijk zomaar eens geschiedenis kunnen schrijven.

Afscheid

Vanavond gaan er in de halve finale van de zes talenten die nog in de race zitten, twee naar huis. De vier overgebleven zangers en zangeressen staan volgende week in de finale. Anouk en Waylon staan al met één been in de finale, want zij hebben beiden nog twee talenten. Het moet dus wel heel gek lopen voor hun om vanavond van beide talenten afscheid te moeten nemen.

Voor Ali B en Lil' Kleine is het een ander verhaal: zij hebben beiden nog maar één talent. De 18-jarige student Menno zit in team Ali en de Nederlandstalige zanger Quido in team Kleine. Deze coaches lopen dus het grote risico om zonder talent de finale in te gaan. Dat is in de geschiedenis van The Voice of Holland nog nooit gebeurd.

Lees ook: The Voice-coaches geschrokken na onthulling van jonge deelneemster Mikki

Tweede kans

Mocht het deze week niet gebeuren, dan kan er volgende week in de finale alsnog geschiedenis geschreven worden: Navarone zou als eerste band in de finale van de talentenjacht kunnen staan. Wellicht zelfs winnen.

Vanaf nu mogen de coaches geen cijfers meer geven, maar bepalen de thuisstemmers. Dus alles is mogelijk. Spannend!

Lees ook: Anouk in paniek bij The Voice

Bron: Telegraaf, Beeld: The Voice of Holland

Laatste nieuws

Zie ook