Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Mattie en Wietze samen op de foto

Wie had dat ooit gedacht: Mattie en Wietze op één foto. Toen Wietze en zijn 538 team nietsvermoedend in de auto zaten, zagen ze Mattie opeens langs de weg. Nou ja, niet echt, maar op een billboard. Dat moest vastgelegd worden. De cameraman deelde het kiekje, inclusief kleine sneer, op social media.

Donny Roelvink brengt eerste single uit

Donny Roelvink heeft zijn eerste single uitgebracht: Auditie. Hij zingt én rapt en hoopt hiermee een plekje te kunnen veroveren in de muziekwereld.

Foutje in nieuwe tatoeage Lady Gaga

Lady Gaga heeft donderdag twee nieuwe tattoos laten zetten, maar in één van de twee lichaamsversieringen bleek een foutje te zijn geslopen. Ze liet op Instagram een getatoeëerd stukje bladmuziek op haar onderarm zien met daarin de noten G, A, G en A. Fans lieten haar echter al snel weten dat het plaatje een horizontale lijn miste: in plaats van de vijf die er in de notenbalk horen te staan, had Gaga er maar vier. De zangeres nam de blunder sportief op: nog geen uur later toonde ze de gecorrigeerde tatoeage, in een filmpje waarin ze zegt: "Muziekcrisis verholpen. De vijfde lijn is terug. Sorry muziek!"

Laatste nieuws

Zie ook