Dit is nog nooit gebeurd in de geschiedenis van The Voice of Holland

Wow!

Vrijdagavond zaten kijkers van het programma The Voice of Holland gespannen voor de buis. Twee kandidaten moesten naar huis en dat heeft ervoor gezorgd dat er voor het eerst een coach zonder kandidaat in de finale staat.

Uit de race

De laatste zes deelnemers deden hun uiterste best de coaches en het publiek te overtuigen van hun talent. Helaas voor volkszanger Quido van de Graaf, haalde hij net aan geen plekje in de finale. Een domper voor hem, maar ook voor zijn coach Lil' Kleine. De rapper heeft nu niemand meer in zijn team en staat dus niet in de finale. Nog nooit eerder ging er een coach zonder kandidaat naar de finale.

Lees ook: Schrijft The voice of Holland vanavond geschiedenis?

Weinig kijkers

Dat was overigens niet het enige opvallende aan de uitzending van vrijdagavond. Hoewel The Voice normaal gesproken een hele hoop kijkers trekt, bleek de halve finale niet zo interessant te zijn voor de meesten. Voor het eerst in de geschiedenis haalde het programma namelijk niet meer dan 1,6 miljoen kijkers.

Finalisten

Aanstaande vrijdag nemen Patricia van Haastrecht, Navarone, Menno Aben en Dennis van Aarssen het tegen elkaar op in de finale. De winnaar ontvangt 50.000 euro en een platencontract.

Bron: AD Beeld: TVOH

Laatste nieuws