Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Glennis Grace heeft compleet andere look

Tijdens de Ladies of Soul concerten in de Ziggo Dome verscheen Glennis Grace met een compleet nieuwe look. Haar prachtige bruine lokken heeft ze ingeruild voor een lange blonde coupe. Fans vinden het de zangeres fanatisch staan en ze wordt overspoeld met complimenten.

Ex On The Beach-ster wordt vader

Hoewel Ex On The Beach een hoop drama oplevert, kan ex-deelnemer van het programma Jeffrey zijn geluk niet meer op. Hij wordt namelijk vader. Op Instagram deelt hij het gelukkige nieuws waar het stel een foto van de echo omhoog houdt. "Iedereen mag het weten, wij worden papa en mama!"

Kleine Dré heeft muzikale genen

Met een vader, tante en opa die een muziekcarrière hebben, kan het niet anders dan dat de kleine André zijn vader achterna gaat. Het mannetje weet gelijk de harten van het publiek te stelen wanneer hij samen met zijn vader op het podium staat. Papa André wilde even testen of de mensen in de zaal een nummer zouden herkennen. Kleine Drè hoefde alleen maar "aah aah" in de microfoon te zingen en het publiek herkende het gelijk. Leef!

Bron: Shownieuws, RTL Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook