Dave Roelvink in gezicht gestoken

"Ik achtte de kans dat hij het zou doen 0,000 procent"

Lees ook

Dat Dave Roelvink zo af een toe een boefje is, is wel bekend. Als dj, model en realityster is het vooral zijn knappe koppie waar vrouwen maar al te graag naar kijken. Maar zijn gezicht had zomaar eens een flink litteken kunnen bevatten. Als tiener werd Dave namelijk in zijn gezicht gestoken.

Avond uit

"Ik was een jaar of zestien, zeventien en ging op een vrijdag met een paar vrienden en zijn meisje naar een buurtkroeg." vertelt Dave in gesprek met Nu.nl. Helaas verliep dat gezellige avondje uit toch minder leuk dan gedacht. Door een jongen die de kroeg niet in mocht, sloeg de sfeer compleet om.

Lees ook: Dave Roelvink nog steeds kapot van verdriet

Woordenwisseling

"Hij schopte toen een fietsenrek tegen het meisje van mijn beste gabber. Dat werd een woordenwisseling en ik ging me erin mengen. Die gozer zegt tegen mij: 'Wat moet jij nou, moet ik je steken ofzo?'" Hoewel veel mensen tegenwoordig schrikken van zo'n opmerking, was bij Dave wel anders. "Ik ben een jongen uit het dorp, had nog nooit van steken gehoord", lacht Roelvink. "Ik zeg: 'Doe dan'. Ik achtte de kans dat hij het zou doen 0,000 procent, dat bestond in mijn wereld niet, steken."

Gestoken

Ook al had Dave het totaal niet verwacht, de jongen stak midden in zijn gezicht bij zijn lip. Gelukkig hield Dave er weinig schade aan over en is de jongen opgepakt. Bekijk HIER de hele video. Vanaf minuut 9:44 vertelt Dave over de steekpartij.

Bron: Telegraaf Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook