Het ware verhaal achter de breuk tussen Famke Louise, Bizzey en JayJay Boske

Famke doet eindelijk een boekje open over haar voormalig management.

Lees ook

Ze maakte de ene plaat na de andere en stond elke avond te shinen in de club. Famke Louise was bij Bizzey en JayJay Boske in goede handen. Tenminste, zo leek het. Totdat de 20-jarige bekendmaakte weg te gaan bij hun label.

Samenwerking

Over en uit was het met de samenwerking tussen het drietal. Famke nam afscheid van haar management en koos ervoor om het zelf te doen. Maar waarom eigenlijk?

In de nieuwste podcast van Monica Geuze onthult Famke Louise de ware reden van de breuk met Bizzey en JayJay. "De manier van Bizzey en JayJay werkte gewoon niet, omdat ik een ander soort manier van werken wilde. Ik wilde het op mijn eigen manier doen en niet hoe iemand anders het graag ziet."

Lees ook: Famke Louise over deelname Temptation Island VIPS

Documentaire

Volgens de brunette voelde Bizzey hier echter niets voor en voelde Famke zich geroepen om per direct te breken met haar management. Iets wat ook te zien is in haar documentaire op Videoland. "Het is echt zo gegaan zoals in de documentaire te zien is." Wel geeft ze toe dat ze het in de documentaire deed om een spectaculair einde te hebben.

Famke heeft daarna ook nooit meer met zowel Bizzey als JayJay gesproken. Wel laat ze weten hen, maar vooral Bizzey, enorm dankbaar te zijn en veel respect voor ze te hebben.

Bekijk hieronder het hele interview.

Bron & Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook