Ouch: dit zijn de pijnlijkste plekken om een tattoo te laten zetten

Heb jij een lage pijngrens? Dan kun je beter niet op deze plekken een tattoo laten zetten.
Ouch: dit zijn de pijnlijkste plekken om een tattoo te laten zetten

Ben jij gek op een mooie tattoo, maar ligt jouw pijngrens helaas niet zo hoog? Dan kun je op bepaalde plekken van je lichaam beter geen tattoo laten zetten. Deze plekken zijn namelijk het pijnlijkst.

Ouch!

1. Hand en vingers
Dit deel zit vol kleine botjes en gewrichten. De palm van je hand en de binnenkant van je pols zijn het pijnlijkst. Ook omdat je vel daar superdun is.

2. Binnenkant van je armen en benen
Opnieuw is de binnenkant pijnlijker omdat je vel op die plek veel dunner is. Hierdoor zijn die plekken een stuk gevoeliger.

Lees ook: De grootste tattoo fails die je ooit hebt gezien

3. Borstbeen
Een tattoo tussen je borsten zou voelen alsof je huid wordt opengesneden. Eh, no thanks!

4. Zij
Wil je een tattoo op je zij? Denk ook hier goed over na! De naald komt namelijk precies tegen je ribben en ja, dat doet pijn...

5. Scheenbeen
Deze pijn schijnt net zo intens te zijn als wanneer je een tattoo laat zetten op je zij. De pijn blijft ook nog eens langer aanhouden.

6. Wervelkolom
Hier lopen de belangrijkste zenuwen. Daarnaast zit je dicht tegen het bot aan, wat het nog net even iets pijnlijker maakt.

7. Gezicht
Vooral achter je oor schijnt het enorm pijnlijk te zijn. Daarnaast is het gezoem van de naald ook niet bepaald een fijn geluid.

Bron: All Women's Talk Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f952dd4ab650', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });