Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Malia Obama (20) betrapt met fles wijn

Malia, de 20-jarige dochter van Barack en Michelle Obama is gespot met fles wijn, terwijl zij officieel te jong is om te drinken: in de Verenigde Staten is de minimumleeftijd 21 jaar. Op foto's, in handen van de Daily Mail, is te zien hoe de jonge Obama met een paar vriendinnen aan de rand van het zwembad ligt van een luxe hotel in Miami. Malia, die op 4 juli 21 jaar wordt, doet zich samen met haar vriendinnen te goed aan een fles rosé van 80 dollar (71 euro).

'Meghan houdt haar babyshower in New York'

Hertogin Meghan is een paar dagen in The Big Apple. Volgens bronnen van People is ze daar omdat ze dinsdag een geheime babyshower houdt. De 37-jarige voormalig actrice en nu royal kwam vrijdag aan en heeft een deel van haar zaterdag doorgebracht met theedrinken en macarons eten bij Laduree in SoHo. Zij werd daarbij vergezeld met styliste Jessica Mulroney. Dinsdag staat haar babyshower op de planning, waar maar een handjevol mensen voor uitgenodigd zijn.

Merknamen 'KarJenner' kinderen vastgelegd

Kim en Khloé Kardashian en hun halfzusje Kylie Jenner hebben de toekomst van hun kinderen veilig gesteld door hun namen als merknamen vast te leggen. Het gaat hierbij om Kim's kinderen North, Saint en Chicago West, Khloé's dochter True Thompson en Kylie's dochter Stormi Webster Scott. De realitysterren zouden plannen hebben om de namen van de kids te verbinden aan kledinglijnen, speelgoed en huidverzorging, meldt TMZ.

Laatste nieuws

Zie ook