Oh my: dit kun je verwachten in seizoen 2 van ‘You’

Spannend!

Lees ook

Yay! Goed nieuws voor alle fans van de Netflix serie You. Het tweede seizoen is in de maak en er wordt alvast een klein tipje van de sluier opgelicht.

Bevestigd

Op Twitter plaatst Neflix een foto van Joe Goldberg samen met zijn ex-vriendin Candace op de set, die hij in het vorige seizoen vermoord had. De psychologische triller belooft in het tweede seizoen net zo spannend te worden of misschien nog wel spannender…

Seizoen 2

In een interview met Vanity Fair onthulde co-writer Sera Gamble dat Joe gaat verhuizen naar New York om zijn verleden achter zich te laten. "Joe kan niet stoppen met kijken over zijn schouder," vertelt ze. Het probleem met verborgen lichamen, is dat ze niet altijd verborgen blijven. Ze komen tevoorschijn als donkere gedachten, vermenigvuldigen en dreigen om te vernietigen waar Joe het meest verlangt: ware liefde. Creepy!

Lees ook: Netflix strikt déze actrice voor nieuw seizoen You

Spoiler alert!

Joe zal terugkeren als single seriemoordenaar en je zult kennis maken met zijn ex-vriendin Candace, die springlevend blijkt te zijn. Er verschijnen ook een paar nieuwe acteurs in de serie, die misschien net zoveel gevaar lopen als Peach Salinger. We can't wait!

Bron: Glamour UK Beeld: You

Laatste nieuws

Zie ook