Hind: ‘Opeens was ik de grootste golddigger van Nederland’

"Van de stress had ik kale plekken op mijn hoofd gekregen"

Lees ook

Weggepest uit Nederland en daarna drie jaar lang knokken om voet aan de grond te krijgen in Los Angeles. Het lijkt Hind Laroussi (34) gelukt, nu ze door Billboard Magazine is verkozen tot Break Out Artist.

Weggepest

"Drie jaar geleden ben ik naar Los Angeles vertrokken om mijn dromen op muziekgebied waar te maken. Maar eerlijk gezegd ook omdat het voelde alsof Nederland me weg wilde pesten. Vanaf het moment dat ik een relatie kreeg met zakenman Marcel Boekhoorn (59 jaar, red.), gingen mensen anders naar me kijken. Opeens was ik de grootste golddigger van Nederland en werd ik niet meer gezien als zangeres. Deuren gingen dicht en dingen werden me niet meer gegund. Terwijl ik vanaf mijn zeventiende altijd keihard heb gewerkt voor datgene wat me lief is, mijn muziek."

Nieuw begin

"Ik moest helemaal op nul beginnen en een netwerk opbouwen. Mijn relatie met Marcel liep stuk, vanwege de afstand, en ook vanwege mijn kinderwens. Gelukkig is hij me wel altijd heel erg blijven steunen. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat ik in contact kwam met producer en songwriter Philip Lawrence, de achtvoudig Grammy-winnaar die alle hits van Bruno Mars schreef."

"De samenwerking mag dan door Marcel zijn geïnitieerd, ik heb het allemaal zélf moeten doen. Philip was in het begin helemaal niet zo zeker van mij. Hij had zoiets van: ga jij eerst maar eens hard werken en jezelf bewijzen. Dat heb ik gedaan. Ik heb drie jaar lang aan mijn creativiteit gewerkt. Ik werkte met Rob Stevenson, de zangleraar van Rihanna, Pharrell Williams en Justin Timberlake. Vijf dagen per week volgde ik danslessen, ik werkte met een performance choreografe."

Zie ook: Wat iedereen ineens opvalt aan het uiterlijk van Hind

Onzekerheid

"Het was een periode van grote onzekerheid, want de concurrentie is moordend in LA. Ik heb echt meerdere moment met tranen in mijn ogen gezeten, omdat ik wilde opgeven. Van de stress had ik kale plekken op mijn hoofd gekregen."

"Uiteindelijk had Philip het vertrouwen om met me de studio in te gaan voor nieuwe nummers. Hij heeft een heel team om me heen gebouwd met producers, mixers en andere getalenteerde mensen. Een droom die uitkomt; ik heb al wel een paar vreugdedansjes gedaan. Hopelijk gaat het nu écht gebeuren."

Lees ook: Zus Yolanthe Cabau slaat ex Hind Laroussi aan de haak

Keihard werken

"Daten doe ik op dit moment niet. Ik kom geen aandacht te kort, maar heb eerlijk gezegd die deur een beetje dichtgegooid. Er staat nu zo veel op het spel, ik kan er geen man bij hebben. Eindelijk zit ik weer lekker in mijn vel, voel ik me goed. De focus wil ik op dit moment op mijn carrière houden. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste man vanzelf wel weer op mijn pad komt, op het moment dat ik ervoor open- sta. En die kinderwens moet maar even wachten. Mijn doel is een internationale carrière, maar daarvoor moet ik wel keihard blijven werken."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia, die nu in de winkel ligt.

Beeld: BSR – Sven Hoogerhuis

Laatste nieuws

Zie ook