Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Giel Beelen showt sixpack

Hij heeft er de afgelopen maanden keihard voor getraind, maar gelukkig is het allemaal niet voor niets geweest. Op zijn YouTube-kanaal showt hij hoe hij dankzij het vele trainen een sixpack heeft weten te krijgen. Enne, we moeten zeggen; we zijn onder de indruk!

Wait, what? Fabiola deed mee aan Junior Songfestival

Tegenwoordig is ze bekend van haar disstracks op Instagram, maar vroeger had ze eerder de ambitie om zangeres te worden. Zo deed ze jaren geleden mee met het Junior Eurovisie Songfestival, waar ze het nummer Ik wil alles weten opstuurde als inzending. Helaas voor de blondine werd ze niet uitgekozen en bleef het alleen bij een inzending. Zal ze met haar rapfilmpjes dan een comeback willen maken?

Baby Lil' Kleine houdt Jaimie Vaes wakker

Dit jaar wordt extra bijzonder voor het liefdeskoppel: de twee worden namelijk voor het eerst ouders. "Het is mijn eerste keer dus je weet natuurlijk nooit wat je te wachten staat." Eén ding weet ze in ieder geval wel: het wordt net als zijn papa een echte druktemaker. "De baby begin ik nu goed te voelen. Hij is echt heel druk. Maar dat is denk ik alleen maar een goed teken." Wanneer de baby geboren wordt, houden de twee nog even geheim.

Bron: Telegraaf, RTL Beeld: Instagram, YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook