Kim Kardashian reageert op vreemdgaan schandaal rondom Tristan en Jordyn

De rust in huize KarJenners is nog lang niet teruggekeerd.

Lees ook

Alle KarJenners zijn in rep en roer sinds het nieuws over Tristan Thompson en Jordyn Woods. Tristan zou namelijk een scheve schaats hebben gereden met de bff van Kylie Jenner en zuslief Kim Kardashian is er helemaal klaar mee.

Woedend

Dat het nu echt over is tussen Khloé en Tristan is duidelijk. Khloé heeft alle foto's van haar en haar ex-liefje van Instagram verwijderd en lijkt definitief helemaal klaar met hem te zijn. En ze is niet de enige! Ook oudere zus Kim voelt zich verraden door Tristan en Jordyn, en dus hield de realityster weer een kleine schoonmaakronde op Instagram.

Lees ook: Khloé Kardashian opnieuw bedrogen door Tristan Thompson

Vertrokken

Nu hebben de bff's van Khloé en Kim zich al uitgesproken over alles, maar wat Kylie met haar cheating bff zou doen was voor iedereen een groot vraagteken. Toch lijkt ook zij haar bestie niet te vergeven voor haar misstap. Een insider meldt dat Jordyn haar koffers heeft gepakt en het huis van Kylie heeft verlaten. "Ze beschouwden haar als een familielid en dachten dat het maar een roddel was. Maar verschillende mensen bevestigden dat het echt was gebeurd." Tsja…

Bron: TMZ, RTL Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook