Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Meghan Markle wilde cadeaus niet openen tijdens babyshower

De babyshower van de hertogin was een groot feestje. Niet alleen werd het in New York gevierd, ook was menig celebrity uitgenodigd. Zo ook Gayle King, de bff van Oprah. Hoewel ze niet te veel over de babyshower wil en mag vertellen, geeft ze de kijker tijdens CBS This Morning wel een paar dingen prijs. Zo laat ze weten dat Meghan met veel ingepakte cadeaus naar huis ging. "Ze wil de cadeaus samen met hem openmaken, dus ik kan niet onthullen wat iedereen haar gegeven heeft."

Ook zouden ze tijdens de babyshower niet de typische dingen als hapjes proeven of iets dergelijks hebben gedaan. Als een ware royal gingen ze juist bloemschikken, die vervolgens werden gedoneerd aan goede doelen. "Ik vond dat een heel lief gebaar, dat zegt wel iets over de persoon die Meghan is. Ze is ontzettend aardig, genereus en erg lief. De babyshower was erg leuk en heel intiem, wat voor haar heel prettig was."

Brand zorgde voor huwelijk Miley en Liam

Toen ze hun woning vorig jaar in vlammen zagen opgaan, wilde het celebritykoppel hun huwelijk niet langer uitstellen. "Als je zoiets samen meemaakt, werkt dat als lijm. Je bent als het ware de enige twee in de wereld die het kunnen begrijpen.” Het had namelijk ook heel anders voor de twee kunnen aflopen.

Tijdens de brand was Liam in de woning aanwezig en wist hij met gevaar voor eigen leven hun huisdieren te redden. "Ik zal voor altijd treuren dat al die herinneringen, foto’s en andere spullen waar ik van hield, verdwenen zijn. Maar door zo’n ervaring merk ik ook dat ik mij weer meer mens voel.”

Empire-acteur Jussie Smollett uit de gevangenis

De acteur is gisteren op borgtocht (100.000 dollar) vrijgelaten uit de gevangenis in Chicago. Eerder die dag werd hij opgepakt omdat hij een valse aangifte zou hebben gedaan. Onlangs kwam hij in het nieuws dat hij door twee mannen mishandeld was op straat. Achteraf werden er vraagtekens bij zijn verhaal gezet, toen de mannen toegaven door Jussie betaald te hebben gekregen. Zelf ontkent de Empire-acteur dat de mishandeling in scène is gezet en hij hiermee zijn carrière een boost zou willen geven.

Bron: Telegraaf Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook