Wow: Temptations Ayleen vertelt heftig verhaal

Ayleen was drie maanden uit de running.

Lees ook

Ze weet de mannen, en dan vooral Heikki, nu al flink te verleiden tijdens Temptation Island. Maar achter die grote glimlach zit ook een heftig verhaal. Vlak voor het avontuur begon was Ayleen enorm ziek en lag ze drie maanden uit de running.

Motor-ongeluk

Dat allemaal doordat ze een vleesetende bacterie had. "Ik was hierdoor in korte tijd 12 kilo afgevallen." Maar dat is niet het enige heftige wat ze tijdens Temptation Gossip aan Olcay Gulsen te vertellen heeft. Het begon namelijk allemaal met het verlies van haar stiefbroer, die door een motor-ongeluk om het leven is gekomen.

Lees ook: Ouch: Temptations Roger haalt flink uit

Medicijnen

"Ik kreeg veel last van aanvallen, maar we wisten niet precies wat het was. Dus toen zeiden ze (de artsen, red.) dat ik paniekaanvallen had, omdat ik er volgens hen een trauma aan had overgehouden. Maar ik wist zeker dat dit niet het geval was, want ik ken mijn lichaam het best." Uiteindelijk bleek Ayleen gelijk te hebben, en zat ze drie maanden in huis.

Inmiddels gaat het stukken beter met d'r en is ze dankzij medicijnen – waar ze overigens ook weer heel ziek van werd – verlost van de vleesetende bacterie.

Bron & Beeld: RTL, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook