Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

It Takes 2-kandidaten bekend

Het zangprogramma It Takes 2 gaat dit jaar weer van start en afgelopen weekend werden de deelnemers bekendgemaakt. Blijkbaar hebben meer mensen een gouden keeltje dan dat je dacht. Zo doet onder anderen oud Albert Heijn manager Harry Piekema mee, foodblogger Rens Kroes, porno-actrice Bobbi Eden en de gezellige Chantal Janzen mee aan het talentenprogramma.

Kaj Gorgels viel bijna flauw tijdens theatershow

YouTuber en presentator Kaj Gorgels stond voor het eerst op de planken met zijn eigen theatershow. Het is een droom die uitkwam. Met zijn leuke en grappige verhalen weet hij de zaal keer op keer aan het lachen te maken, maar toch was de eerste keer best spannend. Tijdens zijn show werd Kaj even niet lekker en liep weg van het podium. Na drie slokken cola gedronken te hebben, kwam de komediant terug en ging weer vol gas verder met zijn show. De vrienden en familie van Kaj zijn super trots op hem en hebben genoten.

Lizzy en Gaetan ook een setje?

Ook al is Temptation Island pas net van start gegaan, de verleiders houden geen blad voor hun mond over hun liefdesleven op dit moment. Zo gaat verleider Jaimy met Gaby Blaaser en lijken Lizzy en Gaetan het ook erg gezellig te hebben met elkaar. De twee delen regelmatig Insta Stories waarin je ziet dat ze samen op een terras zitten, maar blijkbaar komt de knappe roodharige ook bij hem thuis. Het lijkt erop dat de twee elkaar verleid hebben…

Bron: RTL, Shownieuws Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook