Temptation Island-kandidaten klappen uit de school

Volgens hen worden we flink in het ootje genomen.

Lees ook

Ai, ai, ai! Temptation Island-kandidaten klappen genadeloos uit de school. Waar de hele tijd wordt beweerd dat in het programma niks geregisseerd is, is dit volgens de kandidaten zelf absoluut niet het geval.

Montage

Rosanna en Rodanya vertellen tegen alle regels in, hoe het er nou écht aan toe gaat bij het programma. Zo laat Rosanna weten dat de volgorde van de beelden regelmatig niet kloppen. Ook is volgens haar niet alles wat je ziet ook echt de waarheid. En ze is niet de enige die dat zegt.

Lees ook: Je raadt nooit met welke Temptation-ster Brody nu samen is

Contract

Hoewel de blondine geen last meer heeft van contracten, moet Rodanya zich nog wel gewoon aan een contract houden. Zo uitte ze eerder al haar ongenoegen over het feit dat de verleid(st)ers wel overal hun verhaal mogen doen, maar de koppels hun lippen stijf op elkaar moeten houden zolang de afleveringen nog op tv te zien zijn. En ook nu reageert ze goudeerlijk op de vraag of alles echt is op Temptation Island. "Wat denk je nou zelf?", aldus Rodanya.

Hoewel televisie natuurlijk alles draait om de juiste montage, zijn we ineens wel heel benieuwd naar de échte verhalen van de kandidaten.

Bron: Show Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook