Dit zijn de nagellaktrends van het voorjaar

Om deze kleur kan je niet meer heen

Lees ook

Door dit heerlijke weer komen de lentekriebels naar boven en daar klaagt niemand over. Om zo fris mogelijk het nieuwe seizoen in te gaan, zijn mooi gelakte nagels een perfecte start. Mocht je even out of inspiration zijn of gewoon benieuwd naar de nieuwste trends, lees dan snel verder.

1. Nude, nude, nude

Neutrale kleuren ga je komende lente en zomer overal zien; in kleding, schoenen, haaraccessoires, tassen en dus ook nude nagels. Met een mooie nude kleur kun je nooit de mist in gaan.

Lees ook: Oh my: vrouw deelt gevolg van zetten acrylnagels

2. Iced pastel

De pasteltrend zetten we dit jaar gewoon voort, want eerlijk is eerlijk, van pastelkleuren krijgen je nooit genoeg. Een mooie lichtroze, babyblauw of lila kleur geeft je nagels een lekkere touch up. En omdat komend seizoen a little bit of shine wel degelijk iets extra's toevoegt, is het een aanrader een lakje met subtiele glitters aan te brengen.

3. Vrolijk geel

Als we het hebben over een specifieke kleur die de lente opfleurt en je veel gaat zien, dan is dat de kleur geel. Ook wel de meest toepasselijke kleur met dat zonnetje dat begint te schijnen.

4. Neon

Naast geel zijn het vooral veel felle kleuren die je gaat zien en dan met name neon roze en neon groen. In kledingstukken komen de neonkleuren al voor, maar de trend wordt ook lekker voort gezet op de nagels. Leuk om mee op te vallen of om te matchen met je kleding.

Bron: Byrdie Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook