Chantal Janzen emotioneel over bonuskinderen

Hoe lief...

Chantal Janzen heeft twee prachtige kinderen van zichzelf, maar ook nog ontzettende leukers als bonuskinderen. Toen ze een relatie kreeg met haar grote liefde Marco Geeratz, kreeg ze deze drie er gratis en voor niks bij. En hoewel het echt niet altijd makkelijk is, kan Chantal zich geen leven zonder hen indenken.

Trots

De presentatrice uit op Instagram haar gevoelens en schrijft hier een emotioneel eerbetoon aan haar bonuskids. Want dat ze enorm dankbaar is voor hen, dat is na deze liefdevolle post overduidelijk.

Chantal benadrukt dat het de afgelopen jaren echt niet altijd makkelijk is geweest. Zowel voor hen als voor haar. Zo laat ze weten in de beginjaren nog weleens jaloers te zijn geweest en hebben ook zij heus wel eens flink met elkaar geruzied. Maar bovenal was er altijd de ontelbare liefde voor elkaar, en daar is Chantal maar wat trots op.

Lees ook: Zo heb je Chantal Janzen nog nooit gezien

Samengesteld gezin

"Ondanks dit alles hebben we het zo goed gedaan met zijn allen, en zijn we twaalf jaar later een samengesteld gezin waar ik heel gelukkig mee ben. Met een man waar ik nog zo verliefd op ben, met deze ‘grote’ kinderen die ik niet gebaard heb, maar die ik kan missen als ze niet bij ons zijn, waar ik pijn van heb als zij pijn hebben, die oneindig veel van hun twee kleine broertjes houden, en waar ik zelf niet te beschrijven veel van ben gaan houden. Tel daar nog een liefdevolle ex en moeder van deze snuiters met een dito gezin bij op en je hebt verdomme een feel good-movie van heb ik jou daar", aldus Chantal. How cute!

❤️ De ober in t restaurant vroeg gisteren aan me: ‘Are these all your children? You must be very proud, so nice to see such a big happy family!’. Normaal antwoord ik op de eerste vraag zoals altijd wat gespeeld geschrokken (want zo iemand ben ik ja, shoot me) ‘NO!’ en daarna ook nog lacherig er achteraan ‘And we are not always happy hoor’. Maar vanmiddag niet. Ondanks dat ik in de afgelopen 12 jaar echt niet altijd de ideale stief-, lief-, bonus-, whatever you call it, -moeder ben geweest voor deze allerleukste ‘grote’ kinderen van de wereld, en we echt wel wat hobbels hebben gehad, ondanks de nodige pittige gesprekken, het gejank, de minder leuke woorden, en de gelukkig op één hand te tellen ruzie’s die geen schoonheidsprijs verdienden, ondanks mijn jaloezie vroeger, en hun in mijn ogen soms onredelijke kinderlogica, of mijn ongelofelijk liefdevolle man’s verscheurde gevoel af en toe, ondanks dit alles hebben we het zo goed gedaan met zn allen, en zijn we 12 jaar later een samengesteld gezin waar ik heel gelukkig mee ben, met een man waar ik nog zo verliefd op ben, met deze ‘grote’ kinderen die ik niet gebaard heb maar die ik kan missen als ze niet bij ons zijn, waar ik pijn van heb als zij pijn hebben, die oneindig veel van hun twee kleine broertjes houden, en waar ik zelf niet te beschrijven veel van ben gaan houden. Tel daar nog een liefdevolle ex en moeder van deze snuiters met een dito gezin bij op en je hebt verdomme een feel good-movie van heb ik jou daar. Maar voordat sommige mensen nu bijna moeten spugen van deze mierzoete shizzle en ik in een soort alwetende betweterige influencer/mom-life/geluksexpert-hoek lijk te gaan zitten, EN DAT MOET JE NIET WILLEN, stop ik met dit verhaal en zeg ik tot slot nog even tegen alle moeders, vaders, stiefouders, kinderen, en partners van geliefden met kinderen uit n eerdere relatie: het is echt niet altijd makkelijk, en het duurt nu eenmaal even voordat twee gezinnen samensmelten. Neem de tijd, forceer niks en geef het de tijd. Als er genoeg liefde is komt het goed, echt. Rest me alleen nog even mn antwoord op de vraag van de ober, wat luidde: ‘Yes this is my whole family and yes, I’m very happy and very proud’.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws