Roxeanne Hazes openhartig over miskraam

Openhartig vertelt ze over de tragische tijd.

Lees ook

Roxeanne Hazes schrijft in haar eerste column in VIVA Mama openhartig over de miskraam die ze begin 2017 kreeg. "Onze wereld stortte in."

Slingers en ballonnen

"Ik was zo blij toen ik begin 2017 twee streepjes op mijn test zag", begint ze haar verhaal. Het hele huis versierde ze met ballonnen en slingers van blijdschap en ze kocht zelf een rompertje met de tekst 'hello daddy' erop om Erik mee te verassen. "Erik's reactie was precies zoals ik me voorstelde: huilend, net als ik."

Lees ook: Roxeanne Hazes doet onthulling over lichaam na bevalling

Slecht gevoel

Een paar weken daarna krijgt de zangeres opeens enorme steken in haar buik. "Ik was alleen en een crew van Eigen Huis & Tuin stond voor de deur voor een tuin make-over. Huilend belde ik de buurvrouw: “Wil je ze wegsturen? Ik kan niet van de bank af komen." Ze haastte zich naar het ziekenhuis en eenmaal daar kwam ze erachter dat haar kindje niet oké was. "Onze wereld stortte in."

De dagen erna was Roxeanne een wrak met een hoop pijn en slapenloze nachten. "Ik zie Erik nog met zijn handschoenen de wc doorzoeken. Op dat moment besefte ik: wat heb ik een fijne man." Volgens de zangeres zelf is de stress en haar turbulente leven een mogelijke oorzaak geweest van het verliezen van haar kindje.

Bron: RTL Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook