DWDD-kijkers in shock na aflevering met man die dood moeder verzweeg

De reacties op twitter zijn niet mals.

Lees ook

De Wereld Draait Door-kijkers hebben gisteren met open mond naar hun televisiescherm zitten kijken. In de uitzending was de Limburgse Piet van der Molen te gast. Zijn verhaal over zijn overleden moeder die hij tweeënhalf jaar in zijn huis verborg, viel duidelijk niet goed bij de kijkers van het programma.

Moeders Lichaam

Piet schoof samen met auteur Joris van Casteren aan bij Matthijs van Nieuwkerk. De reden van hun bezoek? Het boek 'Moeders Lichaam', dat ze samen schreven.

Al snel werd duidelijk dat Piet de dood van zijn moeder jarenlang verzweeg, om zo naar eigen zeggen haar wens in vervulling te laten gaan. Zo vertelt hij dat zijn moeder wilde dat hij haar AOW en pensioen uitbetaald kreeg voor haar katten, en hij dus aan niemand mocht vertellen dat ze was overleden. Volgens Piet was er geen discussie over mogelijk en duldde zijn moeder geen tegenspraak. "Ik heb maar niets gezegd omdat ze zo ziek was", aldus Piet.

Lees ook: Indrukwekkend verhaal Derakshan tijdens DWDD maakt veel indruk

Reacties op Twitter

Op Twitter konden zowel Piet als Joris echter niet op begrip rekenen. "Ik weet niet wie gestoorder is, de zoon of de schrijver van het boek", "Triest verhaal van Piet. Maar ook raar. 40K alleen uitgegeven aan kattenvoer… Ruim 50 euro aan kattenvoer per dag. Dat was goed eten voor ze!" en "Piet krijgt nog net geen lintje voor zijn misdaad en fraude praktijken" is slechts een greep uit de vele reacties.

Bekijk hieronder een fragment van de aflevering van gisteren.

Bron: Limburger Beeld: YouTube, DWDD

Laatste nieuws

Zie ook