Oei: Jordyn Woods zoende óók met deze ex van Khloé Kardashian

Uh-oh...

Lees ook

Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner, wordt sinds haar iets te gezellige avond met Tristan Thompson, de hubby van Khloé Kardashian, volledig met de grond gelijk gemaakt. En deze nieuwe ontdekking maakt het er niet beter op

Nog een ex

Naar verluidt is Tristan niet de enige (ex)vriend van Khloé Kardashian waar Jordyn een avontuurtje mee heeft beleefd. US Weekly meldt dat ze ook een korte relatie heeft gehad met James Harden, een andere ex van de kersverse moeder.

"Jordyn nam contact op met James Harden nadat Khloé iets met hem had gehad," vertelt de bron. Daar voegen ze wel aan toe dat Khloé niet officieel meer samen met hem was op dat moment. Blijkbaar ontmoetten de twee elkaar op het verjaardagsfeestje van Kanye West en zijn ze toen begonnen met daten. Het is echter nooit serieus geworden.

Lees ook: O my: Jordyn Woods geeft alles verhullend interview

Niks nieuws

Voor Khloé is dit geen nieuws meer, zij wist dit al voor het hele Tristan-fiasco. "Het was toen geen issue, maar het laat nu zien dat Jordyn een geschiedenis heeft van het weglaten van feiten en het overschrijden van lijnen", aldus de insider.

Bron: Cosmopolitan Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook