Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Lil' Kleine en Jaimie Vaes stellen bruiloft uit

Lil' Kleine vroeg vorig jaar de liefde van zijn leven Jamie Vaes ten huwelijk, maar de tortelduifjes stellen de bruiloft voorlopig nog even uit. Ze zouden komend voorjaar trouwen op Ibiza, maar vanwege Jaimie's zwangerschap, hebben ze besloten het te verplaatsen naar volgend jaar. "Natuurlijk kun je ook trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het samen écht kunt beleven. We trouwen nu op het tijdstip dat zij het wil."

Temptations Demi 'exposed' Timone

Dat Demi en Timone van Temptation Island elkaar al kenden, is duidelijk. Maar… de brunette is duidelijk niet (meer) geïnteresseerd en dus exposed ze de verleider op Instagram. In haar Instagram Story deelt ze een spraakmemo van de spierbundel waarin hij opbiecht weleens pakketjes te stelen. Hij is namelijk postbezorger, maar bezorgd dus lang niet alle pakketjes netjes waar ze horen. Ook vertelt hij al wel meer dan duizend euro verdiend te hebben aan de gestolen spullen, die hij vervolgens dan weer doorverkocht. Wow!

Douwe Bob uit de kleren voor reclame

Fiet fieuw! Douwe Bob schittert in de nieuwste reclame van het jeansmerk Levi's en gaat daarvoor uit de kleren. "Getting in shape with ma jeans on…" schrijft hij onder de video die hij op Instagram plaatste. De reclame is een eerbetoon aan Levi Strauss. Precies 190 jaar geleden werd hij geboren. In een reclame uit 1986 eindigde er ook een man in bad met zijn jeans nog aan.

Bron: Shownieuws, Telegraaf Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook