Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Kate Middleton wil nog een vierde'

Hoewel haar jongste nog geen jaar oud is, zou het alweer kriebelen bij de hertogin. Kate was gisteren samen met prins William in Ballymena, waar uiteraard weer veel fans langs de weg stonden om het stel te aanschouwen. Inclusief een schattige baby. Kate kon het niet laten om even met de baby en de vader te babbelen. "Hij is prachtig. Ik word er broeds van”, zou ze de vader hebben gezegd. Toen hij vroeg of ze daadwerkelijk nog een vierde zou willen, antwoordde ze: "Ik denk dat William zich dan een beetje zorgen zou maken.”

R. Kelly krijgt steun van vader Drake

Hoewel de zanger op dit moment door de meesten wordt geboycot, is er een iemand die hem onvoorwaardelijk steunt: de vader van rapper Drake. "Ik haat het dat hij dit moet meemaken. Ik wens hem het allerbeste toe. Mijn steun heeft hij absoluut", laat hij weten.

Walking Dead komt met nog een spin-off

Goed nieuws voor alle fans van Walking Dead. Zender AMC is naar verluidt bezig met een spin-off, alleen is het nog niet duidelijk wanneer deze uitkomt. "We zijn niet in de fase waarin we de plannen voor een première aankondigen. Maar we hebben creatieve mensen die verhaallijnen aan ons gepitcht hebben. We voelen ons zeer goed over de ontwikkeling van die serie.”

Bron: Telegraaf Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook